Wij zijn SAFE computerhulp.

Wij staan voor veiligE & betrouwbare hulpverlening

Directe hulp

Bel of maak een afspraak. Wij staan voor u klaar

Veilig & gemakkelijk betalen

Via IDeal, creditcard of factuur

Geen verborgen kosten

Wij hanteren een vaste prijs, dus geen onverwachtse kosten.

Alle apparaten

Wij kunnen u helpen met al uw apparaten, twijfel niet, bel direct.

Wij staan voor u klaar

Al u digitale problemen veilig en betrouwbaar opgelost door onze experts.

Telefoon

Direct contact

€9,75-

Per/kwartier

Maak een afspraak

Wij bellen u

Veel gestelde vragen

Wij werken met Anydesk. Een software progamma waarmee wij gemakkelijk & veilig verbinding kunnen maken met uw computer. Dit gaat via een versleutelde verbinding waarbij veiligheid top-prioriteit heeft

Ja zeker, u kijkt live mee met alle handelingen. Zo ziet u precies wat wij doen. U kunt ten alle tijden de verbinding verbreken door het anydesk progamma te sluiten (u heeft altijd prioriteit op het besturen van de computer)

Ja zeker, wij kunnen u helpen bij zowel aanschaf als installatie van software

Wij berekenen een prijs van €11,- per kwartier of €11,- per kwartier voor het avondtarief. Met een starttarief van €5,-. Er zijn geen andere verborgen kosten. 

Nadat onze experts de verbinding verbreken krijgt u direct een factuur en een betalingslink van IDeal. U kunt uw factuur dan direct betalen. Ook is het mogelijk om te betalen via bankoverboeking.

Wanneer u een eenmalige dienst van ons afneemt krijgt u met u betalingsbevestiging een kortingscode die u de volgende keer kunt gebruiken. Wij zien onze klanten graag terugkomen en begrijpen dat loyaliteit gewaardeerd moet worden.

Zet uw muis op mij!

Bedankt voor u interesse in onze diensten, wij waarderen klanten die hun tijd nemen om over ons te lezen. Speciaal voor u is deze eenmalige kortinscode voor 5% korting: FAQ5%. Geef deze code door aan een van onze experts

Heeft u overige vragen? neem gerust contact met ons op.